Menu

ORHANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR.

Yazdır / Tarih: 2022-06-30

Orhangazi Belediyesi, personeline yönelik “ İletişim” konulu eğitim Verdi. Eğitim 29-30 Haziran günlerinde Belediye nikâh salonunda gerçekleştirildi.

Orhangazi Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü farklı konularda personeline yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Bu çerçevede verilen İletişim konulu Eğitim Orhangazi Belediyesi Basın ve Hakla İlişkiler Bölümü personeli İletişimci Kazım Köse tarafından gerçekleştirildi. Orhangazi Belediyesi Nikâh salonunda 2 gün boyunca sürdürülen “ iletişim” konulu eğitimde Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Belediye Başkan yardımcıları, Daire Müdürleri ve Personel katıldı.

Orhangazi Belediyesi Basın ve Hakla İlişkiler Bölümü Personeli İletişimci Kazım Köse, “  İletişim nedir, Doğru ve etkili iletişim, Belediyecilikte iletişim, Belediye personeli neden iletişimi bilmeli konularında eğitim verdi. Özellikle Belediyecilikle iletişim konusuna değinen İletişimci Kazım Köse, Vatandaş ile doğru iletişim kurulursa çözülemeyecek sorunların olmayacağını ifade etti. Her vatandaşın bir şekilde Belediye ile işleri olduğunu ve personel tarafından doğru bir şekilde iletişime geçildiğinde sorunların çözüleceğini söyledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Personelimize yönelik Eğitimlerimiz aralıksız devam edecek. Özellikle İletişim konusundaki eğitime gerçekten önem veriyoruz. Bu anlamda Vatandaşlarımızın Belediye de herhangi bir konuda ihtiyacı olduğunda sorunun en büyük kaynağı olan iletişim eksikliğidir. Bizler bu konuda İletişimci ve aynı zamanda personelimiz olan Kazım Köse’den İletişim eğitimi vermesini talep ettik. 2 gün boyunca personelimizin tamamına verilen iletişim konulu eğitim sonrası personelimizin doğru iletişim bağlamında bilinçlendiğine inanıyorum. Her alanda çalışmalarımızı sürdürürken eğitim konusunda çalışmalarımız da devam ediyor. Doğru bir şekilde iletişim kurulduğunda sorunun fazlasıyla çözülmüş olacağına inanıyorum” dedi.

Diğer Haberler