Menu

Orhangazi Belediyesi Personele Yönelik Eğitimlerine Devam Ediyor

Yazdır / Tarih: 2022-10-26

Orhangazi Belediyesi personeline yönelik, sağlıkla çalışıyorum kapsamında ikinci eğitimini verdi. Mesleğe dayalı fizyoterapi konularını kapsayan eğitim Orhangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü, sağlıklı hayat merkezi tarafından verildi. Orhangazi Belediyesi nikah salonunda yapılan eğitime, İlçe sağlık müdürlüğü fizyoterapist uzmanları ve KETEM biriminden uzman doktorlar katıldı.

Orhangazi Belediyesi personeline verdiği kurum içi eğitim çalışmalarına devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede sağlık konusunda bir hafta arayla İkinci çalışmayı yaptı. Sağlıkla Çalışıyorum eğitimi Özellikle büro çalışanları olmak üzere bütün personeli kapsadı. “Sağlıkla Çalışıyorum” konulu; Eğitime İlçe Sağlık Müdürlüğü fizyoterapist uzmanları ve KETEM biriminden uzman doktorlar katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın“ Özellikle sağlık söz konusuysa eğitim ve bilinçli olmak çok önemlidir.  Hayat boyu devam etmesi gereken eğitim çalışmalarını bizlerde personelimiz için yapmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda İlkini geçen hafta gerçekleştirdiğimiz sağlık konulu eğitimimizin ikincisini bu hafta, özellikle büro personelimiz olmak üzere bütün çalışanlarımız için verdik.“ Diyerek sözlerine“  İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Ayça Gündüz’e, değerli uzmanlarımıza, eğitimi organize eden mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.“ Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler