Menu

Orhangazi Belediyesi Personeline Kamu Sosyal Medya Etiği Eğitimi Verdi.

Yazdır / Tarih: 2022-07-28

Orhangazi Belediyesi personeline kamu sosyal medya etiği eğitimi verdi. 27-28 Temmuz tarihlerinde Belediye nikâh salonunda gerçekleştirilen eğitim Orhangazi belediyesi insan kaynakları ve eğitim müdürü Ali Kılıç tarafından verildi. Eğitime Belediye birimlerinden çok sayıda personel katıldı.

Bütün alanlarda çalışmalarına devam eden Orhangazi Belediyesi personeline yönelik eğitimlerini de sürdürüyor. Bu kapsamda, Orhangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye Personeline Hizmet İçi Eğitim Çalışması yapıldı. Eğitim İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ali KILINÇ tarafından verildi. Eğitimde; Kamu Personeli Etik Davranış İlkeleri, Sosyal Medya Kullanımı ve Kamu Görevlileri Sosyal Medya Etik Davranış İlkelerinin Hukuki dayanağı ve kamu personeli açısından sonuçları. 657 sayılı Devlet memurları ve 4857 sayılı İş kanununda Etik Davranış ilkelerinin yeri ve sonuçları. Kamu Etik Kurulunun 20.09.2021 tarihli Sosyal Medya Etik İlkeleri kararları hakkında personel bilgilendirildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, etik her konuda önemlidir ama günümüzde özellikle sosyal medya kullanımında Çok daha dikkat çekici bir hale geliyor, diyerek “ Birçok konuda çalışmalarımızı devam ettirirken, personelimizin gelişimi için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Özellikle iletişim bizim için olmazsa olmazdır. Personellerimizin hemşerilerimize hizmet verirken en doğru iletişimi kurmalarını istiyoruz. Elbetteki sosyal medya kullanımında etik ilkeleri bütün insanlar için ama daha fazla kamu çalışanları için uyulması gereken bir kavramdır. Ayrıca bu konunun mesai arkadaşlarımızın istemeden de olsa zor durumda kalmamaları bağlamında bilinmesi gerekir.“ Açıklamasını yaptı. Başkan Aydın sözlerini “ personelimize yönelik yaptıkları aydınlatıcı çalışmadan dolayı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürümüz Ali Kılınç Beye çok teşekkür ediyorum.“ Şeklinde tamamladı.

Diğer Haberler