Menu

Orhangazi Belediyesi Personeline Sağlıkla Çalışıyorum Konulu Eğitim Verdi.

Yazdır / Tarih: 2022-10-19

Orhangazi Belediyesi personeline, sağlıkla çalışıyorum, konulu Eğitim verdi. Orhangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen Eğitim 19 Ekim Çarşamba günü saat 10:00’da başladı. Sağlıkla çalışıyorum eğitimi Orhangazi Belediyesi Nikâh Salonunda yapıldı.

Orhangazi Belediyesi personeline verdiği kurum içi eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede bir çalışmada sağlık konusunda yapıldı. Sağlıkla Çalışıyorum eğitimi bütün personeli kapsadı. Eğitim Orhangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü (Sağlıklı Hayat Merkezi) uzmanları tarafından Orhangazi Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleştirildi. “Sağlıkla Çalışıyorum” konulu; Eğitime İlçe Sağlık Müdürlüğümden psikolog, diyetisyen, fizyoterapist ve KETEM biriminden uzmanlar katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın“ Eğitim hayat boyu devam eden bir süreçtir. Biz de bu nedenle Her fırsatta personelimize eğitimler veriyoruz. Bu kapsamda bir eğitimi de bütün personeli kapsayacak şekilde sağlık konusunda yaptık.“ Diyerek sözlerine“ Genelde kıymetini kaybettikten sonra anlasak da kuşkusuz dünyanın en değerli varlığı sağlıktır. Bizlerde bu düşünceyle sağlığımızı daha iyi koruma adına personelimize eğitim verdik. İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün değerli uzmanlarının verdiği eğitim şüphesiz çok yararlı olmuştur. Değişik konularda kurum içi eğitimlerimize devam edeceğiz. “ Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Ayça Gündüz’e, değerli uzmanlarımıza, eğitimi organize eden İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürümüz Ali Kılınç Beye ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.“ Cümleleriyle son verdi

Diğer Haberler