Menu

Orhangazi Belediyesi Sanata Tatil Yok Dedi

Yazdır / Tarih: 2023-11-27

Orhangazi Belediyesi, kültürel faaliyetlerini hafta sonu da sürdürerek sanatseverlere keyifli anlar yaşattı. Cumartesi günü, Kültür ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, çocukların ücretsiz olarak izleyebileceği "Buz Devri Büyük Çarpışma" adlı sinema gösterimi ve Kadir Aydın'ın yazıp Özkan Tabak'ın yönettiği "Arsız Dedektif" tiyatro eseri sahne aldı.

Tiyatro oyununda Özkan Tabak, Kadir Aydın, Deniz Çelik, Kerem Muslu, İzem Aktürk, Bekir Kaan Ebret, Rabia Nur Candaş, Şevval Aydın, Nida Durmuş, Begüm Güler ve Eyüp Talha Şahin rol aldı. Ücretsiz olarak sunulan tiyatro gösterisinin ses ve ışık sorumluluğunu Dilara İrem Yazıcı üstlenirken, sahne arkasında Burçin Kul ve Ebrar Acar görev yaptı.

Orhangazi Belediyesi Sanat Çalışmalarını Sürdürüyor

Orhangazi Belediyesi diğer çalışmalarının yanı sıra sanatsal çalışmalarında devam ettiriyor. Belediye özellikle Kültür ve Gençlik Merkezinin hizmete girmesiyle hem hafta içinde, hem de hafta sonunda birçok sanatsal etkinliği vatandaşlarla buluşturuyor. Sanatın farklı alanlarındaki bu etkinliklerle Orhangazi Belediyesi, kültürü ve sanatı topluma daha geniş bir perspektiften sunmayı amaçlıyor. Etkinlikler vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile karşılanıyor. Belediye sanat etkinliklerini yoğunlaştırarak sürdürecek.

 

Diğer Haberler