Orhangazi Belediyesi, Şehrin Her Yerinde Çalışıyor

Yazdır / Tarih: 2024-03-04

Orhangazi Belediyesi, merkez ve çevre mahallelerde altyapı ve yol bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, şehir genelinde yapılan bu çalışmalarla Orhangazililerin yaşam konforunu artırmayı amaçlıyor.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili şunları söyledi: "Belediye olarak tüm birimlerimizle gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Fen işleri ekiplerimiz, altyapıyla ilgili pek çok çalışma yaptı. Merkez mahalle, çevre mahalle ayrımı yapmadan yürütülen çalışmalar, ilerleyen günlerde de sürecek."

Düzenli ve Titiz Çalışmalar Göz Dolduruyor

Sıcak asfalt, satı kaplama, parke yol ve kaldırım onarımı gibi çeşitli projeler, belediyenin daha güzel bir Orhangazi ve daha kaliteli bir yaşam için gösterdiği çabayı ortaya koyuyor. Düzenli ve titiz çalışmalar, şehrin altyapısını geliştiriyor ve Orhangazi'nin estetik görünümünü koruyor.

Hizmetler, Şehir Genelinde Bütünlük Sağlıyor

Orhangazi Belediyesi, sadece şehir merkezini değil, çevre mahalleleri de kapsayan projelerle hizmet veriyor.  Projelerin amacı, vatandaşların günlük hayatlarını daha rahat bir ortamda sürdürmelerini sağlamak. Düzenli çalışmalar sayesinde, Orhangazi'nin altyapısı güçleniyor ve şehir sakinleri daha iyi bir yaşam standardına ulaşıyor. Orhangazi Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer bütün birimleri aracılığıyla, şehir genelindeki projelerle vatandaşların memnuniyetini kazanmaya devam edecek.