Menu

Orhangazi Belediyesi Sivil ekiplerle Dilenci Mücadelesi Başlattı.

Yazdır / Tarih: 2023-04-12

Orhangazi Belediyesi halkın İyi niyet duygularını kötüye kullanan dilencilere karşı mücadele başlattı. Belediye Zabıta Müdürlüğü bu çerçevede zabıta personelinden sivil ekipler oluşturdu. Sivil ekipler Orhangazi genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Orhangazi Belediyesi halkın daha rahat bir ortamda yaşayabilmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü bu kapsamda dilencilere karşı bir çalışma başlattı. Çalışma sivil ekipler tarafından yürütülüyor. Çalışmayla dilencilerin halkın iyi niyet duygularını kötüye kullanmamaları amaçlanıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Hem Devlet,  hem de Belediye olarak mağdur bütün vatandaşlarımızın yanındayız, diyerek sözlerine “ Ak Parti hükümetleri ve Belediyeleri göreve başladıkları ilk günlerden itibaren en çok önem verdiği konulardan birisi de mağdur durumdaki bütün vatandaşlarımızın yanında olmaktır. Bu bağlamda Sosyal Devlet çalışmalarını ve Sosyal Belediyecilik uygulamalarını ara vermeden sürdürüyoruz. Yani bu şartlarda, benim ihtiyacım var o nedenle dileniyorum, demeye hiç kimsenin hakkı yoktur.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ dilencilerin hemşehrilerimizin haris duygularını kötüye kullanmamaları için Zabıta Müdürlüğümüz sivil ekipler oluşturdu. Ekiplerimiz bu çerçevede çalışmalarına devam ediyor. Değerli vatandaşlarımdan hiçbir şekilde dilencilere itibar etmemelerini rica ediyorum.“ ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler