Menu

Orhangazi Belediyesi tarafindan yaptirilan Gençlerbirligi Spor Kulübü Yeni Lokalinin Açilisini Belediye Baskani Neset Çaglayan Yapti

Yazdır / Tarih: 2014-10-27

 

 

   Orhangazi Gençlerbligi Spor Kulübü dün sabah düzenledikleri sabah kahvaltisinda, Belediye tarafindan düzenlenen yeni lokalinin açilisini yapti. Birçok davetlinin hazir bulundugu programa Orhangazi Kaymakami Mustafa  Selman Yurdaer, Belediye Baskani Neset Çaglayan, Belediye Baskan Yardimcisi Necmettin Sahin, Emniyet Müdürü Ramazan Alici, MHP Ilçe Baskani Yüksel Akbayrak, Belediye Meclis üyeleri, CHP Ilçe Baskanligi Yönetim Kurulu üyeleri, Orhangazi’deki spor kulüplerinin baskan ve yöneticileriyle spora gönül vermis isimler biraraya geldi.  

            Orhangazi Belediyesi’ne tesekkür

   Orhangazi Gençlerbirligi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Baskani Suat Çitçi, programin açilis konusmasinda kulübe kazandirilan yeni lokal binasi için Orhangazi Belediyesi’ne tesekkür etti. Yeni lokalin yapimini üstlenen Belediye Baskani Çaglayan’a tesekkür eden Baskan Çiftçi konusmasini söyle sürdürdü. ‘Sporun içerisinden gelen Belediye Baskanimiz Neset Çaglayan’a yapmis oldugu desteklerden dolayi çok tesekkür ederiz. 135 lisansli sporcunun yer aldigi Gençlerbirligi’nde 98 futbolcu kardesimizin, esya ve takim malzemelerini de Baskanimizin destegiyle Orhangazi Belediyesi tarafindan karsilanmistir. 

            Çaglayan ‘Ellerimiz, tüm amatör spor kulüplerinin üzerindedir’

    Programda selamlama konusmasi yapan Orhangazi Belediye Baskani Neset Çaglayan, ellerinin Orhangazi’de amatör spor kulüplerinin üzerinde, omuzlarinin ise onlarin omuzlarinin yaninda daima destekçisi olduklarini belirterek; ‘Bende sporun içinden gelen birisi olarak hele ki bu kulüpte forma giyip takim kaptanligi yapmis olmanin ve sonrasinda yardim etmenin mutlulugu içerisindeyim. Diger amatör spor kulüplerine de bu hassasiyetle yaklasmak bizlerin boyun borcudur. Gençlerimizin özellikle kötü aliskanliklarindan uzaklasmalarina büyük fayda saglayan kulüplerimize yardim etmek bizleri mutlu etmekle beraber, onure ediyor’ dedi.

Spor kulüplerinin Orhangazi’nin tanitimina da katki sagladigini ifade eden Baskan Çaglayan, ‘Spor kulüplerimiz farkli yerlerde yaptiklari müsabakalarda ilçemizin tanitimina katki saglamakta. Amatör spora gönül vererek emegini esirgemeyen herkese çok tesekkür ediyorum’ dedi. Baskan Çaglayan,  yeni lokalin Gençlerbirligi’ne ve Orhangazi’ye hayirli olmasi temenni etti.  

             Yurdaer; ‘Amatör sporlarimiz çocuklarimizin gelisiminde çok yararlidir.’

   Kaymakami Mustafa Selman Yurdaer ise,açilistaki konusmasinda amatör spor kulüplerinin ilçede ki önemine degindi. Yurdaer, ‘Çocuklarimizin saglikli gelisimine sporu da katarak arti bir katma deger ekleyen amatör sporlara gönül veren herkesi kutluyorum. Yeni lokalin spor camiasina hayirli olmasini diliyorum’ diye konustu. Kaymakam Yurdaer, spora verdigi destekler için Belediye Baskani Neset Çaglayan’a da ayrica tesekkür etti.

            Çaglayan’a tesekkür plaketi 

   Orhangazi Gençlerbirligi Spor Kulübü programda hazirladiklari plaketleri sahiplerine takdim etti. Kulübün Yönetim Kurulu Baskani Suat Çiftçi, katki ve desteklerinden dolayi Belediye Baskani Çaglayan’a tesekkür plaketi verdi. .  

            Yahya Özbey unutulmadi

   Orhangazi Gençlerbirligi Spor Kulübü lokal açilisinda, yönetim kurulu üyesi olan ve önceki hafta kalp krizi geçirerek yasamini yitiren Yahya Özbey de unutulmadi. Programda Gençlerbirligi’ne verdigi emekler için Yahya Özbey adina ailesinden Yakup Özbey’e plaket verildi. Özbey’in plaketini Kaymakam Yurdaer verdi.  

           Kahvalti verildi

   Gençlerbirligi’nin açilis kurdelesini Kaymakam Yurdaer ve Belediye Baskani Çaglayan birlikte kesti. Yeni lokal açilisinda ilçe protokol ve spor severlerle bir araya gelen Gençlerbirligi yönetimi göz dolduran açik büfe kahvaltisi ile davetlilere hitap etti. Kahvalti sonrasi program son bulurken, katilimcilar Baskan Suat Çiftçi tarafindan yeni lokal binasindan ugurlandi. 

Diğer Haberler