Menu

Orhangazi Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü Personeli ile Birlikte Çiftçi ve Üreticilere Yönelik Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Yazdır / Tarih: 2015-02-02

Orhangazi Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü personeli ile birlikte çiftçi ve üreticilere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta tüm mahallelerde incelemelerde bulunarak bir envanter çalışması yapmış, çiftçinin en büyük ihtiyacı olan tanker dolum alanları ile ilgili tespitler gerçekleştirmişti.

            EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLADI

   Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tüm bu çalışmaların yanı sıra da akşam saatlerinde mahallelerde eğitim programlarını başlattı. Tarımsal hizmetler Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı teknik personel Mahmudiye mahallesi ile başlattığı eğitim programlarını süreç içerisinde tüm mahallelerde gerçekleştirecek. Mahmudiye Mahallesinde hayvan üreticilerine sinevizyon eşliğinde havyacılığın geliştirilmesi, verimin artırılması ve diğer üretim konularında bir sunum yapan ekipler vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı. 

Diğer Haberler