Menu

Orhangazi Belediyesi Üniversite Sınavlarına Hazırlanan Gençler İçin Motivasyon Toplantısı Düzenledi

Yazdır / Tarih: 2023-01-15

Orhangazi Belediyesi Üniversite sınavları yaklaşırken LGS ve YKS’ye hazırlanan gençler için motivasyon toplantısı düzenledi. Toplantı Psikolojik Danışman Hüseyin İnanç Çoban’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi çok amaçlı salonunda yapılan motivasyon toplantısına Belediye Başkanı Bekir Aydın, çok sayıda üniversiteye hazırlanan genç ve vatandaşlar katıldı.

Orhangazi Belediyesi çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bu çerçevede Üniversite sınavları öncesinde LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler için motivasyon toplantısı düzenledi. Toplantıya Psikolojik Danışman Hüseyin İnanç Çoban konuk olarak katıldı. Toplantıda Hüseyin İnanç Çoban tarafından katılımcılarla, bireyi tanımaya, çeşitli farkındalıklar oluşturmaya, sınavlara farklı bir bakış açısı kazandırmaya, İnsan bedenini tanımaya ve yaşam kalitesini arttırmaya yönelik nüanslar paylaşılırken, insan bedenine dair farkındalıklar kazanmasının yanında duygular ve düşünceler üzerinde duruldu. Motivasyon buluşmasında ayrıca insanın çok yönlü yapısından, düşüncelerinin duyguya olan etkisinden, İnsan vücudunun işleyiş sisteminden, hayata dair hedeflerden ve hedeflerin beslendiği kaynaklardan söz edildi.

Hüseyin İnanç Çoban Kimdir?

Hüseyin İnanç Çoban, Düzce Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunu, aktif olarak özel bir okulda psikolojik danışmanlık görevini ifa eden; Disleksi üzerine çalışmaları bulunan, kısa süreli çözüm odaklı terapi eğitimine sahip, çeşitli platformlarda kitle konuşmaları gerçekleştiren bir eğitimcidir. Çoban aynı zamanda yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, gençler her zaman yanınızdayız, diyerek sözlerine “ Üniversiteye hazırlanan genç kardeşlerimin heyecanlı olduklarını biliyorum. Sınavlara artık aylar kaldı. Bizlerde Orhangazi Belediyesi olarak sınavlara hazırlanan genç kardeşlerimizle sınavlara yönelik motivasyon toplantısı düzenledik.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ toplantıda Orhangazili genç kardeşim Hüseyin İnanç Çoban tarafından yapılan sunumdan yalnızca üniversiteye hazırlanan genç kardeşlerimiz değil bizlerde çok etkilendik. Kendisine teşekkür ediyor, üniversiteye hazırlanan gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.“ ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler