Menu

Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Ahu Seda Erbane Grubundan Ramazan’a Veda Programı

Yazdır / Tarih: 2023-04-23

Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Ahu Seda Erbane Kadın Gurubu Elveda ya Şehr-i Ramazan programında ilahi dolu bir gece yaşattı. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezinde kadınlara özel olarak düzenlenen programda izleyicilere birbirinden güzel ilahiler sunuldu.  Halk dansları eğitmeni Nubar Erkan İlkme yönetimindeki İlahi Gecesi büyük beğeni aldı. Programa Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın eşi Kıymet Aydın, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Kadın Meclisi Başkanı İlknur Uludağ, AK PARTİ Kadın Kolları Başkanı Elif Kurtuldu Kocabey, Siyasi parti kadın kolları temsilcileri ve yüzlerce Orhangazili kadın izledi.

Orhangazi Belediyesi Ramazan ayında da kültürel çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Ahu Seda Erbane Kadın Gurubu tarafından elveda ya Şehr-i Ramazan İlahi Gecesi düzenlendi. Kültür ve Gençlik Merkezi’nde yapılan Program izleyicilerden büyük beğeni aldı. Programa çok sayıda Orhangazili katılırken, izleyiciler İlahilere eşlik etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada, Ramazan’a gönülleri dinlendiren güzel bir programla veda ettik, diyerek sözlerini “ Kültür ve Gençlik Merkezimizde neredeyse her gün farklı bir etkinlik sergileniyor. Bu da hemşehrilerimizi elbetteki bizleri de çok mutlu ediyor. Kültür ve Gençlik Merkezimizdeki çalışmalarımıza ilerleyen günlerde de devam edeceğiz.” Şeklinde sürdürdü.  Başkan Aydın açıklamasına “ Ramazan ayına Kültür ve Gençlik Merkezimizde kadınlara özgü düzenlenen güzel bir ilahi gecesi ile veda ettik. Çok sayıda kadın hemşehrimiz Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Ahu Seda Erbane Kadın Gurubu tarafından sahnelenen muhteşem ilahi gecesini izledi. Bu gece için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Cümleleriyle son verdi.

 

Diğer Haberler