Menu

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Ahu Seda Erbane Kadın Gurubu Muhteşem Bir Gece Yaşattı.

Yazdır / Tarih: 2022-12-30

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Ahu Seda Erbane Kadın Gurubu muhteşem bir konser verdi. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezinde sahnelenen Türkü Gecesi izleyicilerden büyük beğeni aldı. Programa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın eşi Kıymet Aydın ile birlikte katılırken, Türkü Gecesini Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Yılmaz ve yüzlerce Orhangazili izledi.

Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi’nin faaliyete geçmesi ile kültürel çalışmalarına hız kazandırdı. Bu çerçevede Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Ahu Seda Erbane Kadın Gurubu tarafından Türkü Gecesi sahnelendi. Program izleyicilerden büyük beğeni aldı. Programa çok sayıda Orhangazili katılırken, katılımcılar koro ile birlikte türküler söyledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Türkü Gecesi ile ilgili yaptığı açıklamada, Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezimizin artık gençlerimizle, vatandaşlarımızla birlikte cıvıl cıvıl, diyerek sözlerine “ Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezimiz Orhangazi’mizin cazibe merkezi olmuştur. Orada günün her saatinde hatta akşamın geç vakitlerine kadar gençlerimizi, hemşehrilerimizi görmek mümkün. Bu bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Kültür Merkezimizde neredeyse her gün farklı bir etkinlik sergileniyor.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ bizlerde orada türkü dolu bir gece yaşadık. Sevgili eşim ve değerli hemşehrilerimizle birlikte Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Ahu Seda Erbane Kadın Gurubu tarafından sahnelenen muhteşem türkü gecesini İzledik. Bu muhteşem gece için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.“ Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler