Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Havacılık Topluluğu Yine Bütün Madalyaları Topladı

Yazdır / Tarih: 2024-05-30

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Havacılık Topluluğu büyük bir başarıya daha imza attı. Bu kapsamda, Okul Sporları Hava Modelciliği branşında Manisa'daki Türkiye Finalleri'ne katılan 5 okuldan 18 öğrencinin hepsi dereceye girerek büyük başarı elde etti. Model havacılık eğitmeni Bülent Aydın yönetiminde çalışmalarını sürdüren genç ekip Orhangazi’ye döndü.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Orhangazi’mizin gençleri gerek spor alanında gerekse diğer alanlarda gerçekten çok başarılı. Gün geçmiyor ki spor alanında yeni bir başarıya imza atmasınlar. Şimdi de havacılık konusunda büyük bir başarı gösterdiler. Bülent Aydın hocamızı, geleceğin Vecihi Hürkuşlarını, Nuri Demirağlarını ve elbette ki Selçuk Bayraktarlarını tebrik ediyorum," dedi.

Alınan dereceler şu şekilde:

*Genç Kızlar (Takım)*

- Türkiye Şampiyonu: 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

- Türkiye İkincisi: Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

*Genç Kızlar (Ferdi)*

- Türkiye Şampiyonu: Orhangazi Fen Lisesi

- Türkiye İkincisi: Orhangazi Fen Lisesi

- Türkiye Üçüncüsü: Orhangazi Fen Lisesi

Genç Erkekler (Ferdi)*

- Türkiye Şampiyonu: Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Lisesi

- Türkiye Üçüncüsü: Orhangazi Fen Lisesi

Yıldız Erkekler (Ferdi)*

- Türkiye İkincisi: Gazi Osman Paşa Ortaokulu

Genç Erkekler (Takım)*

- Türkiye Dördüncüsü: 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi, ilerleyen günlerde de etkinliklerine devam edecek.