Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Tiyatro Grubundan Tiyatro Gösterisi

Yazdır / Tarih: 2023-03-27

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Tiyatro Çalışma Grubu bir tiyatro eseri sahneye koydu. Küf Noktası isimli Tiyatro eseri Orhangazi Kültür Ve Gençlik Merkezinde 26 Mart Pazar günü saat 20:30’da sahne aldı. Oyun ücretsiz olarak tiyatro severlerle buluştu.

Orhangazi Belediyesi kültür alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Tiyatro Çalışma Grubu olarak bir tiyatro eseri sahneye koydu. Küf Noktası isimli tiyatro eseri Orhangazi Kültür Ve Gençlik Merkezi Tiyatro Salonunda sahnelendi. Kadir Aydın ve Özkan Tabak’ın yönettiği tiyatro eserini Hasan Öztürk kaleme aldı. Küf Noktası isimli tiyatro oyununun ses ve ışık teknisyenliğini Kerem Muslu yaptı. Sahne arkasında Miray Bakır ve Begüm Güler’in görev aldığı oyunda Bekir Kaan Ebret, İzem Aktürk, Şevval Aydın, Nurşah Şirin, Nida Durmuş, Rabia Nur Candaş, Dilara İrem Yazıcı, Özkan Tabak ve Kadir Aydın İsimli oyuncular görev yaptı. Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Tiyatro Grubunun ücretsiz olarak sahneye koyduğu Küf Noktası isimli oyunu çok sayıda Orhangazili tiyatro sever izledi.