Menu

Orhangazi Belediyesi Web TV de Anjiyografi ele alınacak

Yazdır / Tarih: 2023-01-04

Orhangazi Belediyesi Web TV “Aslıhan Köseyle Önce Sağlık” programını, Anjiyografi konusu ile sürdürecek. Uzman konukların misafir edildiği programın bu haftaki konuğu Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi Uzmanlarından Kardiyolog Dr. Murat Fazlıoğlu olacak. 5 Ocak Perşembe günü saat 19.30’da yayınlanacak programda bütün boyutlarıyla Anjiyografi tekniği konuşulacak.

Farklı konu ve konularla yayın hayatına devam eden Orhangazi Belediyesi Web TV, güncel konu ve konukları ekranlarına taşıyor. Orhangazi Belediyesi Web Tv’nin ilgi gören programlarından birisi de, Aslıhan Köse’yle Önce Sağlık Programı. Orhangazi Belediyesi Sağlık İşleri Koordinatörü Aslıhan Köse’nin hazırlayıp sunduğu programa, bu akşam, Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Murat Fazlıoğlu katılacak.

Programda, anjiyografi yöntemler modern dünyamızda neden önemlidir? Kalp krizinde, felçlerde ve beyin anevrizmalarında önemi? Anjiyografi nedir? Bir tedavi yöntemi midir? Sadece koroner anjiyografi mi var? Kansız 5 dakika da anjiyografi nedir? Hangi durumlarda tercih edilir? Tüm organlara yapılabilir mi? Kasıktan, el bileğinden, başparmaktan anjiyo nasıl yapılır? Kimlere koroner anjiyografi, kimlere şah damarı anjiyografi, kimlere böbrek anjiyografisi, kimlere kol ve bacak anjiyografisi, kimlere aort anjiyografisi, yapılmalıdır? Anjiyo sonucuna göre karşımıza hangi tedavi alternatifleri çıkar? Balon-stent ve aspirasyon, tıraşlama nedir? Çatal lezyon ya da damar ağzı lezyonları neden zor ve riskli lezyonlardır? Kronik uzun süreli tam damar tıkanıklığı dendiğinde ne anlamalıyız? Anjiyo, balon ve stent sonrası takipler neden önemlidir? Sorularına cevap verilecek.

Diğer Haberler