Orhangazi Belediyesi Web TV de HPV Virüs Konusu Görüşülecek

Yazdır / Tarih: 2023-01-25

Orhangazi Belediyesi Web TV “Aslıhan Köseyle Önce Sağlık“ programını, HPV Virüs konusu ile sürdürecek. Uzman konukların misafir edildiği programın bu haftaki konuğu Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarından Dr. Gülcan Akalan olacak.  26 Ocak Perşembe günü saat 19:30’da yayınlanacak programda bütün boyutlarıyla HPV Virüs konuşulacak.

Farklı konu ve konularla yayın hayatına devam eden Orhangazi Belediyesi Web TV, güncel konu ve konukları ekranlarına taşıyor. Orhangazi Belediyesi Web Tv’nin ilgi gören programlarından birisi de, Aslıhan Köse’yle Önce Sağlık programı. Orhangazi Belediyesi Sağlık İşleri Koordinatörü Aslıhan Kösenin hazırlayıp sunduğu programa, bu akşam, Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Gülcan Akalan konuk olacak. Programda HPV virüsü nedir nasıl bulaşır, HPV kanser yapar mı, HPV virüsüne nasıl önlemler almalıyız, HPV'li kişi bebek yapabilir mi, HPV aşılı hasta Smar testi yaptırmaya devam etmeli midir, HPV virüsü tedavi edilebiliyor mu, HPV virüsünden nasıl korunulur? Sorularına ve birçok soruya Daha cevap verilecek.