Menu

Orhangazi Belediyesi Zabıta Ekipleri Zincir Market Denetimlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

Yazdır / Tarih: 2023-01-16

Orhangazi Belediyesi zincir marketler ağırlıklı olmak üzere ilçe genelinde denetim yapıyor. Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimler sırasında özellikle raf, kasa fiyat uyumunu kontrol ediyor. Denetimler önümüzdeki gün ve haftalarda da devam edecek.

Orhangazi Belediyesi daha güzel bir Orhangazi için çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu çerçevede ağırlıklı zincir marketler olmak üzere market denetimleri gerçekleştiriyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri son denetimlerini özellikle raf ve kasa arasındaki fiyat anormalliklerini tespit etmek amacıyla yapıyor. Denetimler sırasında hatalı uygulamalar tespit edildiğinde idari işlem başlatılıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizle ilerleyen günlerde de denetimlerimizi sürdüreceğiz, diyerek konuyla ilgili sözlerine“ Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizle ilçe genelinde denetim başlattık. Her fırsatta söylediğim üzere,  bizler Orhangazi Belediyesi olarak hemşerilerimizin mağdur olmalarına müsaade etmeyeceğiz. Denetimlerimiz sırasında özellikle raf fiyatlarıyla kasa fiyatları arasındaki uyumluluğu ve fiyatlarda anormallik olup olmadığını tespit etmeye çalışıyoruz.” Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ hemşerilerimiz rahat olsunlar. Arkadaşlarımız diğer denetimlerinin yanı sıra fiyat konusundaki denetimlerine de ara vermeksizin devam edecekler. İnşallah Belediye ekiplerimizin denetimleri sonucunda vatandaşlarımız bir mağduriyet yaşamayacaklar.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler