Menu

Orhangazi Belediyesince Düzenlenen Kutlu Dogum Programi Orhangazi Kapali Spor Salonunda Gerçeklesti

Yazdır / Tarih: 2014-04-24

 

      Orhangazi Belediyesi Kutlu Dogum programi Orhangazi Kapali spor salonunda gerçeklesti. Yogun bir kalabaligin katildigi program Kuran-i Kerim tilaveti ile basladi.

    Orhangazi Belediyesinin vakif sivil toplum kuruluslarini da davet ettigi program Mesut Yavas´in okudugu ilahi ve ezgilerle devam etti.

    Sema zikri ile izleyenler mest olurken Belediye Baskani Neset Çaglayan konusmasinda Kutlu dogumun öneminden bahsetti. Orhangazi Belediyesi olarak düzenledikleri bu programda katilim gösterenlere tesekkür eden Çaglayan hayatimizin her alaninda Hz. Peygamberi örnek almamiz gerektigini ifade etti.

    Orhangazi´deki sivil toplum kuruluslarindan geceye katilanlara Anadolu Gençlik Dernegine, Semerkand vakfina, IHH´ya, Besir dernegine ve Orhangazi Talebe yurduna plaketleri verildi. Son olarak ilahiyatçi-yazar Ömer Döngeloglu katilimcilarla hos bir sohbet ederken Hz.Muhammed´in hayatindan kesitler verdi ve sünnet ehlinin nasil olmasi gerektigini anlatti. Anlattiklariyla zaman zaman salonda duygusal bir atmosferde yakalanirken programa katilanlar gecenin sonuna kadar yerlerinden kipirdamadan programi takip ettiler.

   Orhangazi Belediyesinin düzenlemis oldugu kutlu dogum programinin sonunda katilanlara 40 hadisin yazili oldugu gül ve lokum armagan edildi. 

Diğer Haberler