Menu

Orhangazi Belediyesi’nde Toplu Is Sözlesmesi Bem-Bir-Sen ile Imzalandi

Yazdır / Tarih: 2014-05-21

 

Orhangazi Belediyesi’nde Toplu Is Sözlesmesi Bem-Bir-Sen ile imzalandi. Belediye ile Bem-Bir-Sen arasinda bir süredir devam eden görüsmelerin olumlu sonuçlanmasinin ardindan Belediye Baskani ile Sendika arasinda Toplu Is Sözlesmesinin imzalari atildi.
 
 
85 üyesi bulunuyor
 
Orhangazi Belediyesi’nde isyeri temsilciligini Kültür Müdür vekili Kadir Yavuz’un yaptigi ve 85 üyesi bulunan Bem-Bir-Sen ile Orhangazi Belediyesi’nde varilan toplu is sözlesmesi anlasmasi için Belediye Nikah Salonu’nda imza töreni düzenlendi. Belediye baskani Neset Çaglayan, Bem-Bir-Sen Sube Baskani Ali Alan, Sube Baskan yardimcisi Gülseren Özbek, isyeri temsilcisi Kadir Yavuz’un katildigi imza töreninde konusan Bem-Bir-Sen Bursa sube baskani Ali Alan, belediye baskani Neset Çaglayan’a tesekkür etti. Ali Alan, Bem-Bir-Sen olarak Orhangazi Belediyesi ile yapilan görüsmelerin olumlu neticelenmesinden dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdi.
 
 
 
      Daha sonra söz alan Belediye baskani Neset Çaglayan, mesai arkadaslarim diyerek basladigi konusmasinda, Orhangazi Belediye baskanligi ile Bem-Bir-Sen arasindaki sosyal denge sözlesmesinin imza törenindeyiz. Içerige bakip son düzenlemeleri yaptik dedi. Belediye çalisanlarina hitap eden Çaglayan, aslolan sizlerin mutlulugu, aslolan sizlerin sosyal noktadaki en üst seviyedeki kazanimlari, bizler suna inaniyoruz; sizler mutlu olursaniz, sizler çalisma performansiniz açisindan bunu etkileyecek sartlari bizlerin saglamasi ile birlikte insallah performansinizin da en üst seviyelere çikacagina inaniyoruz. Dolayisiyla biz yöneticilere düsen görev, sizlerin gerekli çalisma kosullarinizi, yasam kosullarinizi ve maas ve diger sosyal haklar noktasindaki beklentilerinizi en üst seviyelere tasimaktir. Bu noktada biz Bem-Bir-Sen ile yaptigimiz görüsmelerden bir netice aldik. Bu sosyal denge sözlesmesinin hepimize hayirli olmasini temenni ediyorum dedi.
 
 
Törende daha sonra çalisanlar adina Belediye baskani Neset Çaglayan’a bir çiçek takdim edilirken, personel ile belediye baskaninin hatira fotografi sonrasinda tören sona erdi.
 
 

Diğer Haberler