Menu

Orhangazi Belediyesinden Çocuklara Ücretsiz Tiyatro Oyunu.

Yazdır / Tarih: 2023-03-10

Orhangazi Belediyesi çocuklar için ücretsiz tiyatro oyunu düzenledi. Eti Çocuk Tiyatro Grubunun sahneye koyduğu, Mutluluk Denince Akla, İsimli çocuk oyununu aralarında depremzede çocukların da bulunduğu çok sayıda çocuk izledi. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyunu izleyici çocuklar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Orhangazi Belediyesi kültürel çalışmalarına devam ediyor. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu çerçevede bir çocuk tiyatro oyunu sahneye koyuldu. Eti Çocuk Tiyatro Grubu oyuncularının rol aldığı, Mutluluk Denince Akla, İsimli çocuk oyunu, Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezinde sahnelendi. Ücretsiz oyunu Orhangazili çocuklarla birlikte çok sayıda depremzede çocuk da izledi. Orhangazi Belediyesi kültürel etkinliklerini ilerleyen zamanlarda da sürdürecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında “ Mutluluğun resmi nedir bilmiyorum ama mutluluğun fotoğrafının, yüzünde gülücük olan çocuklar olduğunu gayet iyi biliyorum. Çocuklarımız için çok güzel bir tiyatro oyunu gösterimi yaptık. Oyunu Orhangazili evlatlarımızla birlikte depremzede evlatlarımız da izledi.“ Diyerek sözlerine “ Çocuklarımızın yüzünde gördüğümüz bir saniyelik gülümseme bizlerin 24 saatlik yorgunluğunu yok ediyor. İnşallah ilerleyen günlerde de benzeri çalışmalarımızı sürdüreceğiz.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler