Orhangazi Belediyesinden Hastalara Moral Ziyareti

Yazdır / Tarih: 2024-02-09

Orhangazi Belediyesi, vatandaşların sağlık ve mutluluğunu ön planda tutarak insan odaklı hizmet anlayışını sürdürüyor. Bu çerçevede, Belediye Beyaz Masa ekipleri, Orhangazi Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek moral ve destek olma adına bir çalışma gerçekleştirdi. Ekiplere Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın eşi Kıymet Aydın da eşlik etti. Beyaz Masa ekipleri ve Kıymet Aydın, tedavi gören vatandaşlara Başkan Bekir Aydın'ın geçmiş olsun dileklerini ileterek karanfil sundu.

Beyaz Masa Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri, halka dokunan çalışmalarına devam ediyor. Genç belediye çalışanlarından oluşan ekipler, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla doğrudan iletişim kuruyor. Beyaz Masa çalışmaları Belediye’nin toplumla iç içe ve duyarlı bir şekilde hizmet verme çabasını yansıtıyor. Ekipler bu bağlamda Orhangazi Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastalara ziyaret gerçekleştirdi. Ekiplere Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın eşi Kıymet Aydın’da eşlik etti. Belediye çalışanlarının bu samimi ve insancıl çabaları, toplumun moral durumu ve sosyal refahına katkıda bulunarak, bir dayanışma örneği oluşturuyor. Belediye, vatandaşların ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hizmet vererek toplumsal dayanışmayı güçlendiriyor. Beyaz Masa ekipleri ilerleyen günlerde de halkın yanında olmaya devam edecek.