Orhangazi Belediyesinden İlahi Ezgileri ve Semazen Gösterisi Programı

Yazdır / Tarih: 2023-04-03

Orhangazi Belediyesi Sosyal etkinliklerini Ramazan ayı boyunca yoğun bir şekilde sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede Orhangazileri İlahi Ezgileri ve Semazen Gösterisi Programını izleyicilerle buluşturdu. Sanatçı Bayram Büyükoruç’un sunduğu program Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde sahnelendi. Programı çok sayıda Orhangazili izledi.

Orhangazi Belediyesi kültürel çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği İlahi Ezgileri ve Semazen Gösteri programını Orhangazililerin beğenisine sundu. Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde sahneye konulan gösteri çok sayıda seyirci tarafından ilgiyle izlendi. İlahi Ezgileri ve Semazen Gösteri programını sanatçı Bayram Büyükoruç sergiledi. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Berkan Demir program sonrasında sanatçı Bayram Büyükoruç’a Belediye Başkanı Bekir Aydın adına çiçek sundu. Orhangazi Belediyesi Ramazan ayı boyunca Kültür ve Gençlik Merkezinde çeşitli kültürel organizasyonlarını sürdürmeye devam edecek.