Menu

Orhangazi Belediyesinden İlçe Mezarlığında Kur’an-ı Kerim Tilaveti

Yazdır / Tarih: 2023-04-19

Orhangazi Belediyesi Ramazan Bayramı vesilesiyle Kur’an-ı Kerim Tilavet Programı düzenledi. Program ilçe mezarlığında gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkanı Bekir Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, CHP Milletvekili adayı Ender Teke ve vatandaşlar katıldı.

Orhangazi Belediyesi Ramazan Bayramı vesilesiyle çalışmalarını yoğunlaştırdı. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede Ramazan Bayramı vesilesiyle bir Kur’an-ı Kerim tilavet programı düzenledi. Program ilçe mezarlığında yapıldı. Programa yoğun bir katılım gerçekleştirildi. Programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hayatlarını kaybetmiş büyüklerimiz elbetteki her zaman aklımızdadır. Ama Ramazan gibi bayramlar gibi bazı özel günlerde aramızda olamadıkları için, bir arada bulunamadığımız için onları daha bir kalbimizden hatırlıyoruz.” Diyerek sözlerini “ Bayram vesilesiyle hayatını kaybetmiş hemşehrilerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavet programı düzenledik. Güzel sesli hocalarımızdan Kur’an-ı Kerim dinledik ve kaybettiğimiz yakınlarımız için dualar ettik. Allah rahmet etsin. Mekanları cennet olsun inşallah.“” Cümleleriyle son verdi.

 

Diğer Haberler