Menu

Orhangazi Belediyesinden Kadınlara Kültür Gezisi ve İftar Programı.

Yazdır / Tarih: 2023-04-09

Orhangazi Belediyesi Ramazan ayı vesilesiyle kadınlara kültür gezisi ve iftar programı düzenledi. Geziye katılan yaklaşık 250 kadın Bursa’nın cami ve tarihi bölgelerini ziyaret etti. Merinos-Gölparkta düzenlenen İftar programına Belediye Başkanı Bekir Aydın ve eşi Kıymet Aydın’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız katıldı.

Orhangazi Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda Bursa’ya Ramazan ayı vesilesiyle kültür gezisi ve iftar programı düzenledi. Geziye katılan yaklaşık 250 kadın camileri ve Bursa’nın kültürel mekânlarını ziyaret etti. Oradan merinos-Gölparkta geçen Orhangazili kadınlar Orhangazi Belediyesinin Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla organize ettiği iftar programına katıldı. Orhangazi Belediyesi ramazan ayı boyunca etkinliklerini sürdürecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada,“ ecdadımızın yadigârı Bursamız her köşesi tarih kokan bir şehirdir. Ayrıca Camileri ve birçok tarihi yapısıyla dünyanın en güzel şehirlerindendir. Hemşehrilerimiz istiyor biz onların isteklerini emir kabul edip yerine getiriyoruz.“ Diyerek sözlerine “ kadınlarımız için Bursamıza bir kültür gezisi düzenledik. Ardından Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla düzenlenen iftar programında buluştuk. Programda bizleri varlıkları ile onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Fethi Yıldız’a da çok teşekkür ediyorum.“ Cümleleriyle son verdi

Diğer Haberler