Menu

Orhangazi Belediyesinden Muhteşem Tiyatro Akşamı

Yazdır / Tarih: 2023-04-16

Orhangazi Belediyesi Ramazan ayında da kültürel etkinliklerini sürdürüyor. Büyük Aile çalışması çerçevesinde Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğünün organize ettiği tiyatro oyunu Orhangazililer tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Seyyah tiyatro grubunun sergilediği amele isimdi ücretsiz tiyatro oyunu Kültür ve Gençlik Merkezinde sahne aldı.

Orhangazi Belediyesi kültürel çalışmalarına devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bu çerçevede yetişkinler için ücretsiz bir tiyatro oyunu sahneye koydu. Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde sahnelenen amele İsimli oyunda Seyyah oyuncular grubu sanatçıları Ali Fuat Pekzeren, Sinan koşan, Hacı Ali konuk, Osman Büyükercan ve Barış Demirtürk rol aldı. Yetişkin Tiyatro eseri ücretsiz olarak Orhangazili tiyatro severlerle buluştu. Tiyatro oyununu çok sayıda Orhangazili sanatsever izledi. Orhangazi Belediyesi Büyük Aile çalışması bağlamında ilerleyen günlerde de kültürel etkinliklerine devam edecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Her yaştan hemşehrimiz Kültür ve Gençlik Merkezini çok sevdi, diyerek sözlerine “ Özellikle Ramazan ayı dolayısıyla kültürel çalışmalarımıza hız verdik. Kültür ve Gençlik Merkezimizde bütün vatandaşlarımız kendisi ile ilgili bir şeyler bulabiliyor. Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “inşallah ilerleyen aylarda kültürel çalışmalarımıza hız katarak devam edeceğiz. Kültür merkezimizde tiyatro sever hemşerilerimizle buluşan Seyyah Tiyatro grubu oyuncularına, organizasyonda emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.“ ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler