Orhangazi Belediyesinden Yeni Düğün Salonu: Açılış Çok Yakında

Yazdır / Tarih: 2024-07-09

Orhangazi Belediyesi, yeni düğün salonunun açılışı için gün sayıyor. İlçenin Arapzade Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan 650 kişi kapasiteli yeni düğün salonu, kısa süre içinde hizmete girecek. Eski park bahçeler birimi alanında inşa edilen bu modern düğün salonu, bölge halkının uzun zamandır beklediği bir ihtiyacı karşılayacak.

Son Aşamalara Gelindi

Düğün salonunun yapımında son aşamalara gelindi. Detayların elden geçirilmesi ve ince işçiliklerin tamamlanmasıyla birlikte salonun kapıları Orhangazililere açılacak. Belediye yetkilileri, çalışmaların planlandığı gibi ilerlediğini ve herhangi bir gecikme yaşanmadan kısa sürede bitirileceğini belirtti.

Yeni düğün salonu, geniş ve ferah alanı, modern mimarisi ve şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Salon, sadece düğünlere değil, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü ve çeşitli özel etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Ayrıca, salonun bünyesinde bulunan geniş otopark alanı, ziyaretçilerin ulaşımını kolaylaştıracak.

Hedef Daha Güzel Orhangazi

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, yeni düğün salonunun hizmete girmesiyle birlikte bölgedeki sosyal yaşamın canlanacağını ve vatandaşların önemli günlerini daha konforlu ve güzel bir mekânda kutlama imkânı bulacağını vurguladı. Belediye Başkanı Aydın, “Yeni düğün salonumuzun açılışıyla birlikte hemşehrilerimizin düğün ve özel günlerini en güzel şekilde kutlamalarını sağlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni düğün salonunun açılışı heyecan ve merakla bekleniyor. Salonun kısa süre içinde tamamlanarak hizmete girmesiyle, bölgedeki sosyal etkinliklerin artması ve halkın bu modern mekândan en iyi şekilde faydalanması hedefleniyor.