Menu

Orhangazi Belediyesinden Yeni Yıl Öncesine Özel Çalışma Temposu

Yazdır / Tarih: 2023-01-01

Orhangazi Belediyesi yeni yıl vesilesiyle ilgili bütün birimleriyle sahadaydı. Yeni yıl dolayısıyla, vatandaşların yılbaşı akşamı hareketliliğini daha rahat geçirebilmesi için, belediye ekipleri yoğun gayret gösterdi. Orhangazi Belediyesi İlgili müdürlükleri Yeni yıl dolayısıyla daha hareketli olan Belediye duraklarında, park ve bahçelerde, Cadde ve sokaklarda, marketlerde, manav ve kuruyemişçilerde özel Çalışmalar yaptı. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli her türlü önlemi aldı.

Orhangazi Belediyesi vatandaşların Yeni yıla huzur içerisinde gire bilmeleri için ilgili bütün birimleriyle aralıksız hizmet verdi. Yeni yıl hazırlıkları nedeniyle insan sirkülasyonunun çok olacağı Orhangazi‘de aksaklıklar yaşanmaması düşüncesiyle, yılın son gününde özellikle daha hareketli olan, Belediye duraklarında, park ve bahçelerde, cadde ve sokaklarda, marketlerde, manav ve kuruyemişçilerde yoğun çalışma yaptı. Belediye durakları, park ve bahçeler, cadde ve sokaklar titizlikle temizlenirken, marketlerde ve diğer satış noktalarında fiyat, temizlik ve Belediye sorumluluğundaki diğer denetimleri gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın“ Allah’ın izniyle huzur içerisinde yeni yıla girdik. Orhangazi Belediyesi olarak hemşerilerimizin Yeni yıla aksaklıklardan uzak girebilmeleri için ilgili bütün kadrolarımızda 7/24 çalıştık.” Diyerek sözlerine “ Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü Üstün çalışma temposuyla, Orhangazi’mizde özellikle insan kalabalığının arttığı sokak ve caddelerde, park ve bahçelerde, Belediye duraklarında, eksiksiz çalışma içerisinde oldular. Bunların yanı sıra, Zabıta Müdürlüğümüze bağlı gruplar marketlerde ve diğer satış yerlerinde denetimlerini gerçekleştirdiler. İşin özeti Orhangazi Belediyesi olarak hemşerilerimizin yeni yıla huzur içerisinde girebilmeleri için tam kadro iş başındaydık.“ Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına“ Görevleri başında olan ve gayret içerisinde hizmet veren gerek Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı personelimiz olsun, gerekse Zabıta ve diğer müdürlüklerimize bağlı bütün mesai arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Belediyecilik kelimenin tam anlamıyla bir ekip işidir.” İfadeleriyle son verdi.

 

Diğer Haberler