Menu

Orhangazi Belediyesine 19 Hibe Araç Desteği

Yazdır / Tarih: 2023-11-07

Orhangazi Belediyesi, 2019-2023 döneminde belediyeye toplamda 19 hibe araç kazandırarak vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın, yaklaşık 4,5 yıllık bir dönemi yoğun çalışmalarla geçirdiklerini belirterek, belediye personeli, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Orhangazi için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade etti.

Bu dönemde kazandırılan 19 hibe aracı şu şekilde sıralandı: 3 otobüs, 3 kazıcı yükleyici, 4 çöp toplama kamyonu, 3 kamyon, 3 ticari otomobil, 2 pikap ve 1 sprinter. Söz konusu araçlar, vatandaşların daha rahat bir yaşam sürdürebilmeleri için hizmet veriyor.

Hızımız Hizmetimizdir

Belediye Başkanı Aydın, "Hızınıza hız katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hemşerilerimizin ihtiyaçlarını gözeterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi. Aydın, Orhangazi Belediyesi, Orhangazi için yapılan hizmetlere ara vermeden devam edeceği konusunda kararlılığını sürdürdüğünü belirtti.

Orhangazi Belediyesi diğer çalışmalarının yanı sıra belediyeye sağladığı araç desteğiyle de dikkat çekiyor. Orhangazi Belediyesi Belediye Başkanı Bekir Aydın döneminde belediyeye 19 araçlık hibe desteği sağladı. Araçlar daha güzel bir Orhangazi için hizmet veriyor.

Diğer Haberler