ORHANGAZİ, ÇALIŞMA SOSYAL GÜVENLİK BAKANI MEHMET MÜEZZİNOĞLU'NU AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2017-02-17

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Orhangazi’deydi. Çeşitli ziyaretler için Orhangazi’ye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cuma namazını Gazi Orhanbey Camiinde kıldı. Beraberinde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Garnizon Komutanı Per.Yzb.Gökhan Su, Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve çok sayıda misafir ile birlikte bir süre esnaf ziyareti yapan Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra bir işyeri açılışına katıldı.

DİYETİSYEN AÇILIŞI YAPTI

Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra Ak Parti Orhangazi ilçe başkanı Mustafa Kaya’nın kızkardeşi Gülhanım Kaya’ya ait, diyetisyen kliniğinin açılış törenine katıldı. İşyeri açılışından önce kısa bir konuşma yapan Mehmet Müezzinoğlu, sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaptı. Açılışın ardından işyerini gezen ve işyeri sahipleri ile bir araya gelen Müezzinoğlu, ardından Orhangazi’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirip Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası salonunda düzenlenen Turizm Çalıştayı’na katıldı.