Menu

Orhangazi Kent Konseyi Genel Kurul Toplantisi Divan Baskanligini Belediye Baskani Neset Çaglayan Yapti

Yazdır / Tarih: 2014-12-16

 

  Orhangazi Kent Konseyi Genel Kurul Toplantisi Orhangazi Belediyesi Nikah Salonu’nda yapildi. Belediye Baskani Neset Çaglayan’in Divan Baskanligi, Örnekköy Muhtari Esra Özcan ve THK Orhangazi Sube Baskani Muharrem Kolay’in da Divan Kurulu Katip üyeligi yaptigi Genel Kurulu saygi durusu ile basladi.

           ÇAGLAYAN; HERKESIN SÖZ HAKKI OLSUN

  Kent Konseyi’nin Genel Kurulu’nda konusma yapan Belediye Baskani Neset Çaglayan, Hüseyin Burak’in Divan Baskanligina gelen dilekçesi oldugunu ve saglik sorunlari ile is yogunlugundan dolayi Kent Konseyi Baskanligi’ni birakma talebi oldugunu hatirlatarak, Kent Konseyi’nin Orhangazi’de hiçbir siyasi görüs ve düsünceyi öne çikarmadan faaliyetlerini sürdürecegini belirterek, amacimiz el birligi ile Orhangazi’ye katki saglayacak çalismalar yapmak dedi.

           YAZA KADAR ORHANGAZI PIRIL PIRIL OLACAK

  Belediye Baskani Neset Çaglayan, Kent Konseyi Genel Kuruluna katilan bürokratlar, STK temsilcileri, muhtarlar ve Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerine yaptigi konusmada alt yapi çalismalari ile ilgili de bilgi vererek, aralik ayi sonuna kadar çok büyük bir aksilik olmazsa alt yapi çalismalari tamamlanmis olacak. Ardindan da üst yapi çalismalarini baslatacagiz. Zaten Erenler Caddesi üzerinde Büyüksehir Ekipleri asfalt çalismalarini baslatti. Kaldirim çalismalari da baslamisti. Inaniyorum ki yaza kadar Orhangazi’nin büyük bir bölümünde üst yapi çalismalari da tamamlanmis olacak. Bundan sonra üst yapi ve sosyal projeleri hayata geçirecegiz. Orhangazi elektrik hatlari yeraltina alinmis, sik aydinlatma direkleri ve mobese sistemi ile çok daha güzel bir sehir merkezine kavusmus olacak dedi.

           YENI KENT KONSEYI BASKANI NIZAMETTIN ALKAN

  Genel Kurulda daha sonra saglik sorunlari ve is yogunlugu nedeniyle Kent Konseyi Baskanligindan ayrilan Hüseyin Burak’in ayrilma dilekçesi okundu ve kent Konseyi üyelerinin oy birligi ile kabul edildi. Ardindan yapilan oylama sonrasinda Kent Konseyi Baskanligina Nizamettin Alkan seçildi. Nizamettin Alkan seçim sonrasinda yaptigi kisa açiklamada Kent Konseyi’nin uluslar arasi alanda ödül almis bir çalisma oldugunu hatirlatarak böylesine zor bir görevi bana uygun gören tüm genel kurul üyelerine tesekkür ediyorum dedi. 

Diğer Haberler