Menu

Orhangazi Kent Konseyi'nden Belediye Başkanı Bekir Aydın’a Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2024-05-23

Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret etti. Kaya, Aydın’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, Kent Konseyi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Lütfi Bakırdan ve İbrahim Altuntaş da katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Orhangazi hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, Kent Konseyi’nin beş yıllık dönemde Şinasi Kaya başkanlığında önemli başarılara imza attığını belirtti. Aydın, “Kent konseyleri yerel yönetimde halkın yansıması olan bir kurumdur. Orhangazi Kent Konseyi, Şinasi Kaya başkanımız başkanlığında, gerek Yürütme Kurulu gerekse diğer birimleriyle beş yıllık dönemde Orhangazi için güzel çalışmalar gerçekleştirdi,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya, “Yürütme Kurulu üyelerimiz ve diğer çalışma gruplarımızla birlikte beş yıl boyunca kentimize hizmet etmeye çalıştık. Bu süreç içerisinde Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın’ın desteklerini hep yanımızda gördük. Kendilerine misafirperverlikleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum,” dedi.

Orhangazi Kent Konseyi, Şinasi Kaya başkanlığında 2019’dan itibaren beş yıldır görev yapıyor. Kent Konseyi, bu süre içerisinde birçok başarılı çalışmaya imza attı. Çeşitli projeler ve etkinliklerle halkın katılımını artıran Kent Konseyi, Orhangazi’nin gelişimine önemli katkılar sundu.

Ziyaretin ardından, Kent Konseyi ve Belediye Başkanı Bekir Aydın, gelecekteki projeler ve işbirlikleri hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Kent Konseyi’nin devam eden çalışmaları ve planlanan yeni projelerle Orhangazi’nin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlamaya devam edeceği vurgulandı. Başkan Bekir Aydın, Kent Konseyi’nin çalışmalarını desteklemeyi sürdüreceklerini belirterek, Şinasi Kaya ve ekibine teşekkür etti.

Orhangazi’de yerel yönetim ve sivil toplum işbirliğinin güzel bir örneğini sergileyen bu ziyaret, gelecekteki başarılı çalışmaların habercisi olarak değerlendirildi.

Diğer Haberler