Menu

Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi Ramazanda Da Cıvıl Cıvıl

Yazdır / Tarih: 2023-03-27

Orhangazi Belediyesi Ramazan’da kültür etkinlikleri ile de Orhangazililerin yanında olacak. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede bir dizi etkinlik düzenledi. Ücretsiz etkinlikler Orhangazi Belediyesi Kültür Ve Gençlik Merkezinde sahne alacak.

Orhangazi Belediyesi Ramazan Ayında da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ramazan ayında bu kapsamda bir dizi kültürel etkinlik düzenleyecek. Ücretsiz etkinlikler Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezinde izleyicileriyle buluşacak. Etkinlikler tarih sırasına göre şöyle;

29 Mart 2023 saat 20.30 Tiyatro ismi: Türk Gölge Oyunu Karagöz'ün Rüyası Yönetmen: Hayli, Volkan Derman.

1 Nisan 2023 saat 20.30 İlahi Ezgileri ve Semazen Gösterisi Bayram Büyükoruç.

5 Nisan 2023 saat 20.30 Tiyatro ismi: Meddah Yönetmen: Nihal Türksever Erten Bursa Büyükşehir Belediyesi.

8 – 9 Nisan 2023 Saat 13:00 Sinan Koşan Çocuk Tiyatrosu.

15 Nisan 2023 saat 20.30 Tiyatro ismi: Amele Oyuncular: Ali Fuat Pekzeren Sinan Koşan, Hacı Ali Konuk, Osman Büyükercan, Barış Demirtürk, yetişkin tiyatrosu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, Kültür Merkezimizi daha hareketli ve bütün hemşerilerimizin daha yoğun faydalanabileceği bir hale getireceğiz, diyerek sözlerine “ Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezimiz kentimize büyük bir hareket katmıştır. Çocuklarımız orada, gençlerimiz orada, yetişkinlerimiz orada. Bu durum bizleri gerçekten çok mutlu ediyor.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezimizde Ramazan ayı boyunca da birçok kültürel etkinliğe imza atacağız. 29 Mart‘ta başlayacak gösteriler Ramazan ayı boyunca devam edecek. Bütün hemşerilerimi, özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyorum.“ Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler