Menu

Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde Muhteşem Bando Şöleni

Yazdır / Tarih: 2022-12-25

Orhangazi Belediyesi Türk dünyası eserlerinin icra edildiği bando konseri düzenledi.  Bando Müzik konseri Şef Mahmut Gökhan Okumuş ’un liderliğinde Özbekistan Gülistan Şehri Müzik Akademisi Bando Grubu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı tarafından yapıldı. Müzik şöleni Orhangazi Belediyesi, Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Belediye Başkanı Bekir Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Orhangazi Belediyesi diğer çalışmalarının yanı sıra kültürel çalışmalarına da devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde Türk Dünyası eserlerinin seslendirildiği muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde düzenlenen muhteşem bando konserinde Çin Settinden Balkanlara kadar uzanan Türk dünyasının eserlerine yer verildi. Usta müzisyenlerin sahne aldığı ücretsiz konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kültür Merkezimiz, çocuklarımızla, gençlerimizle ve vatandaşlarımızla birlikte cıvıl cıvıl, diyerek sözlerine “ Kültür ve Gençlik Merkezimiz açıldığı günden itibaren hemşehrilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar kültür merkezimizde birçok güzel organizasyona ev sahipliği yaptık. İnşallah bundan sonra da kültürel bağlamda birçok eseri, birçok organizasyonu hemşehrilerimizle buluşturacağız.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Bu kapsamda kültür merkezimizde muhteşem bir bando gecesi yaşadık. Bando Konserinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Bando Grubu ve Özbekistan Gülistan Şehri Müzik Akademisi bando Ekibi birbirinden güzel eserleri gelenekten, evrensele harika bir müzik diliyle yorumladı. Gerçekten hemşerilerimizle birlikte muhteşem bir müzik şöleni yaşadık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.“ Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler