Menu

ORHANGAZİ MİLLET KIRAATHANESİ’NE KAVUŞUYOR

Yazdır / Tarih: 2018-10-02

Orhangazi Millet Kıraathanesi’ne kavuşuyor. Orhangazi’de Öğretmenevi Lokali’nin Millet Kıraathanesi’ne dönüştürülmesi ile ilgili çalışmalar başlıyor.

Belediyede sunum ve toplantı

Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Başkan yardımcıları ve Milli Eğitim yetkilileri Orhangazi Belediyesi toplantı salonunda bir araya gelerek Millet Kıraathanesi ile ilgili planlama çalışması yaptı. Milli Eğitim Müdürlüğü görevlisi Cemal Marangozoğlu’nun Öğretmenevi Müdürü Harun Avcı ile birlikte İstanbul’daki Millet Kıraathaneleri üzerinde yaptıkları incelemenin ardından toplantıda Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Çağlayan’a sunum gerçekleştirdi.

Geniş kütüphane oluşturulacak

Orhangazi Belediyesi destekleri ile Millet Kıraathanesi’ne dönüştürülecek olan Öğretmenevi’nde yeniden tadilat çalışmaları sonucunda yeni ve geniş bir kütüphane oluşturulacak. Sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında açık tutulması planlanan Millet Kıraathanesi’nde vatandaşlara ikramlar da yer alacak.

Çalışmalar başlıyor

Yapılan toplantıda Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’ye Millet Kıraathanesi kazandırılması için belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti. Millet Kıraathanesi için önümüzdeki günlerde çalışmaların da başlatılması kararlaştırıldı.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler