ORHANGAZİ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Yazdır / Tarih: 2020-06-01

Bursa’nın Yıldırım İlçesinde iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken pompalı tüfekle vurularak şehit olan Polis memuru Erman Özcan’ın (37) naaşı Orhangazi’deki baba evine getirildi. Şehidin tabutuna sarılan eşi, annesi ve abisi gözyaşlarına hâkim olamadı. Ayakta durmakta zorluk yaşayan acılı eş, “Benim eşim kahramanca şehit oldu.” diye konuştu. Şehit polis memuru Erman Özcan Orhangazi’de kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Polis memurunun cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, çevre ilçelerin Belediye Başkanları ve birçok protokol ile birlikte on binlerce vatandaş katıldı