Menu

ORHANGAZİ, ŞEHİTLER TEPESİ'NDE

Yazdır / Tarih: 2016-12-19

 

Orhangazi, Şehitler Tepesi’ni ziyaret etti. Ak Parti Orhangazi İlçe teşkilatı, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal Özbey, Ak Parti Kadın Kolları başkanı Nesrin Yurdakul İstanbul, Beşiktaş’ta yaşanan bombalı saldırının yapıldığı noktayı ziyaret ettiler. Ak Parti Beyoğlu İlçe başkanlığı ile birlikte bombalı saldırının bulunduğu alana karanfil bırakan Başkan Çağlayan ve İlçe başkanı Mustafa Kaya, şehitler için dua etti. Burada bir de basın açıklaması düzenleyen Orhangazi heyeti, terörün bu ülkede asla amacına ulaşamayacağını ve bu milletin ferasetinin yakın zamanda terörü bitireceğini ifade ettiler. Başkan Çağlayan, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı ve milletvekillerinin de katılımı ile şehitler tepesindeki organizasyonda da yer aldı.

 

MUSTAFA KAYA;'HER ZAMAN ŞEHADETE HAZIRIZ'

Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Kaya burada yaptığı açıklamada, ölümü öldürecek bir millet olduğumuzu belirterek, 'Türk milleti olarak birliğimizi ve beraberliğimizi net bir şekilde ortaya koyduk. Bu vatanın bölünmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Atalarımız vatan için nasıl can verdiyse biz de aynı şekilde can vereceğiz' dedi. Hakkı üstün kılmak için her zaman şahadete hazır olacaklarını belirten Mustafa Kaya, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz. Bu terör örgütlerinin arkasında uluslararası güçlerin katkısı olduğunu biliyoruz. Bu coğrafyada kardeşliğimizi muhafaza edeceğiz. Bu provokasyona asla gelmeyeceğiz. Sevgi ve kardeşlikle bütün bu zalimlere haddini bildireceğiz' dedi.

 

NEŞET ÇAĞLAYAN: 'BİZDE BU RUH VARKEN KİMSE BİZİ YILDIRAMAZ'

Daha sonra Şehitler Tepesi’nde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sabahın erken saatlerinden itibaren burada olduklarını ve binlerce insanın akın akın Şehitler Tepesi’ne geldiğine şahit olduklarını söyleyerek,' Çanakkale ruhunu, 15 Temmuz ruhunu burada yaşıyoruz. Bu milletin birlik beraberlik ruhu var olduğu müddetçe, birbirine sarılma mukaddes değerleri etrafında birleşme ruhu var olduğu müddetçe hain emeller peşinde koşanlar hiçbir zaman bu emellerine nail olamayacaklar. Bu aziz millet tarihin her anında üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Bugünde yine asli vazifesinin farkında olarak görevini yapmanın ruhunu yaşıyor. Türkiye'mizin farklı noktalarında da bu duyarlılığın şahidi oluyoruz. Rabbim inşallah bu birlikteliğimizi, üzerimizde emelleri olanların, hesap yapanların tüm hesaplarının tarumar olması noktasında muzafferiyete tebliğ eyler. İnşallah burada olduğu gibi ülkemizin diğer noktalarında da bu varoluş, bu diriliş, bu şahlanış duygusu bizi yine gelecekteki arzusu ettiğimiz o güzel günlere taşıyacaktır. Bu vesile ile başta burada şehit düşen kardeşlerimiz, Kayseri'de şehit düşen kardeşlerimiz ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum, yakınlarına sabır niyaz ediyorum, yaralı olan kardeşlerimize de Allah'tan acil şifalar diliyorum' dedi. Başkan Çağlayan, 'Yeter ki bizde birlik beraberlik ruhu var olsun. Bizi hiç kimse ne yıldıracaktır, nede çıktığımız kutlu yoldan geri döndürecektir.' diye konuştu.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız  

 

Diğer Haberler