Menu

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasi Genç Girisimciler yönetimi Belediye Baskani Neset Çaglayan’i Makaminda Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-12-11

 

  Is-Kur’un Orhangazi’ye sube açmasi için baslatilan çalismalar son asamaya ulasti. Konuyla ilgili girisimler yapan Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasi Genç Girisimciler Kurulu (GGK) yönetimi Belediye Baskani Neset Çaglayan’i makaminda ziyaret etti 

            SON ASAMADA

  Baskan Çaglayan,  Bilal Özdemir Baskanligindaki GGK yönetimiyle Is-Kur subesiyle ilgili süreci degerlendirdi. Görüsme sirasinda Is-Kur Bursa Il Müdürü ile telefon görüsmesi de yapan Belediye Baskani Çaglayan, aldigi bilgi dogrultusunda Is-Kur subesiyle ilgili çalismalarin son asamaya geldigini ifade etti. Çaglayan, sube çalismasinin Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani’nin imzasina kaldigini ve Bakan imzasindan sonra somut çalismalarin baslayabilecegini ifade etti.  

            GGK YÖNETIMINDEN TESEKKÜR

  GGK Baskani Özdemir ise Is-Kur subesi için ilk dosya hazirladiklarinda Neset Çaglayan’in Ak Parti ilçe baskani görevinde oldugunu hatirlatarak, ‘Baskanimiz ilk ziyaret ettigimizde de bize destek vermisti. Bu destegini Belediye Baskanligi görevinde de sürdürdü. Nihayetinde hayalini kurdugumuz projede son asamaya gelindi. Basta Milletvekilimiz Ismail Aydin ve Belediye Baskanimiz Neset Çaglayan olmak üzere destek olan herkese tesekkür ederiz’ dedi. Özdemir, sube açilmasinda sonra Orhangazi’deki is camiasinin Is-Kur hizmetlerinden daha fazla faydalanabilecegini bildirdi. 

Diğer Haberler