Menu

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı Makamında Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2015-02-02

 

Orhangazi kaymakamlığı, Orhangazi Belediyesi, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası ile Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Orhangazi’de büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Çeşitli uygulamaları farklı şehirlerde gerçekleştirilen ve Orhangazi’de yaşayan insanların Orhangazi’den alışveriş yapmalarını teşvik etmeyi amaçlayan kampanya dahilinde Alışveriş günleri düzenlenecek. Proje dahilinde, Orhangazi’de tüm esnafın da iştirak edeceği kampanya süresince indirim günleri yapılacak.

            KOMİTE BAŞKAN ÇAĞLAYAN’I ZİYARET ETTİ

   Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde başlatılan kampanya ile ilgili olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yahya Safran ve komitenin diğer üyeleri Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgilendirme yaptılar. Orhangazi Belediyesi’nin de destekleyeceğiz kampanyaya Belediye maddi ve manevi destek sağlayacak.

            9 ŞUBATTA BAŞLIYOR

  4 kurum tarafından organize edilecek olan kampanya ilk olarak 9 Şubat tarihinde başlatılacak. Orhangazi’de tüm esnafların dahil edilmesi planlanan indirim günleri ile ilgili olarak ise afişler ve duyurular yapılmaya başlanacak.

            ÇAĞLAYAN; ORHANGAZİ’DEN ALIŞVERİŞ TEŞVİK EDİLMELİ

   Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, alışveriş günlerine destek vereceklerini belirterek, belediye olarak böylesine önemli bir kampanyada yer almak bizim için önemli dedi. Çağlayan, Orhangazililerin Orhangazi’den alışveriş yapmalarının farklı yollarla teşvik edilmesi gerektiğini belirterek, bu kampanyayı daha fazla genişleterek, esnafımızın alışveriş potansiyelini artırmak için çalışmalar yapmalıyız dedi. 

Diğer Haberler