Menu

ORHANGAZİ VİZYON ÇALIŞTAYI'NDA İKİNCİ GÜN SONA ERDİ

Yazdır / Tarih: 2016-10-28

Orhangazi Kaymakamlığı öncülüğünde, ilçedeki çeşitli kamu kurumları ve bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının Ortak akıl toplantısı ile kentin geleceğini şekillendirecek veri ve bilgileri paylaşması, analiz etmesi, kurumların stratejik öngörüleri arasında ortak bir koordinasyon ve işbirliği sağlanması amacı ile başlatılan Orhangazi Vizyon Çalıştayı tamamlandı. Vizyon Çalıştayı’nın son gününde kamu kurumları, belediye ve STK temsilcilerinin katılımı ile son oturumlar gerçekleştirildi.
İKİNCİ GÜN PROGRAMINDA SWOT ANALİZİ VE PEST ANALİZİ MASAYA YATIRILDI
Orhangazi Vizyon Çalıştayı’nın gününde Belediye Başkaın Neşet Çağlayan’ın da katıldığı programda Orhangazi’nin Güçlü, Zayıf, Fırsat ve Tehdit unsurlarını içeren ve swot analizi olarak bilinen çalışma masaya yatırıldı. Son günde Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ergün Efendioğlu, Meclis Başkanı Erol Hatırlı ve Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere’de çalıştay oturumlarındaki yerlerini aldılar.


RAPORLAR HAZIRLANIYOR
İstanbul’da gerçekleştirilen Orhangazi Vizyon Çalıştayı’nda son gün programında, çalıştay süresince çalışma gruplarının hazırladıkları raporlar bir araya getiriliyor. Çalıştay ekipleri, son gün 4 ayrı grup halinde Orhangazi’nin güçlü yanları, zayıf yanları, fırsatları ve tehditleri ile Güçlü yanları ile zayıf yanların giderilmesi, fırsatlar ile de tehditlerin ortadan kaldırılmasına yönelik ne gibi çalışmalar yapılacağı rapor haline getirildi.

SONUÇ BİLDİRGESİ HAZIRLANACAK
Orhangazi Kaymakamlığı tarafından yürütülen çalıştay sonunda proje ekibi tarafından çalıştay ile ilgili bir de sonuç bildirgesi hazırlanacak. Hazırlanacak olan sonuç bildirgesine göre Orhangazi’deki tüm kamu kurumları, yerel yönetim ve Sivil Toplum Örgüleri Orhangazi’nin geleceğine dair planlamalarını bu rapor doğrultusunda gerçekleştirecek.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

 

Diğer Haberler