ORHANGAZİ ZAFERİ BÜYÜK COŞKU İÇİNDE KUTLADI

Yazdır / Tarih: 2018-06-25

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri’nde Türkiye ve Orhangazi genelinde seçim zaferinin belli olmasının ardından coşku sokağa taştı. Araçları ile konvoylar yapan, Cumhuriyet Alanı’na akın eden binlerce Orhangazili, seçim zaferini meydanda kutladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkan vekili Fahrettin Uludağ, Eski ilçe başkanı Mustafa Kaya, teşkilat mensuplarının yanı sıra binlerce Orhangazili Cumhuriyet Alanı’ndaki kutlamalara katıldı. Çok sayıda MHP’linin de eşlik ettiği kutlamalarda havai fişekler ve meşalelerle seçim zaferi geç saatlere kadar kutlandı. Alanda Ak Parti eski ilçe başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve İlçe başkan vekili Fahrettin Uludağ alanı hınca hınç dolduran kalabalığa zafer konuşması yaptı.