Menu

Orhangazi'de 24 Saatte Tamamlanan Hızlı Asfalt Çalışması

Yazdır / Tarih: 2024-03-27

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi ilçesinde hızlı bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. İbrahim Önal ve Yalova Caddelerinde yapılan çalışma, merkezi bölgede bulunması nedeniyle sadece 24 saat gibi kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Asfaltlama çalışmasının planlaması 6 ay önce Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapıldı.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, AK Parti belediyeciliğinin hızlı ve vatandaş odaklı çalışmaları Türkiye'ye kazandırmış bir belediyecilik anlayışı olduğunu vurguladı. Büyükşehir Belediyemiz, bu çerçevede İbrahim Önal ve Yalova Caddelerimizde bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. 6 ay öncesinden planlanan bu çalışma, sadece 24 saat içerisinde tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunuldu.

Başkan Aydın, gelecekte de Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile el ele vererek Orhangazi'ye hizmetlerini sürdüreceklerini ifade etti. Orhangazi Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda İbrahim Önal ve Yalova Caddelerinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışması, 24 saat gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete alındı. Orhangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediye iş birliği, ilerleyen zamanlarda da devam ettirilecek.

Bu hızlı ve etkili çalışma, Orhangazi'nin altyapısının güçlendirilmesine katkı sağlayacak ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracak.

Diğer Haberler