Orhangazi'de 25 Adet Spor Yatırımıyla Daha Sağlıklı Nesillerin Temeli Atılıyor

Yazdır / Tarih: 2024-03-19

Orhangazi'nin spor altyapısı, Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın liderliğinde büyük bir dönüşüm yaşadı. Başkan Aydın'ın görev süresince, kent genelindeki her mahalleye eşit hizmet götürme ilkesiyle, 25 spor tesisi kazandırıldı. Bu tesisler, gençler başta olmak üzere tüm Orhangazi halkının yoğun ilgisini ve takdirini topladı.

Spor Herkes İçin Temel Bir Haktır

Belediye Başkanı Aydın, sporun sadece bir hobi değil, aynı zamanda vatandaşların temel bir hakkı olduğunu vurgulayarak, her yaştan insanın spor yapabilmesi için gerekli olanakları sağlama konusunda kararlı olduklarını ifade etti. Yapılan yatırımlarla, gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, sağlıklı bir toplum oluşturmanın da temelleri atıldı.

Yatırımlar Merkez Mahalle Çevre Mahalle Ayrımı Yapılmadan Gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Aydın döneminde yapılan spor yatırımları şu şekilde sıralandı:

- Arapzade Mahallesi'ne 5 adet basketbol sahası ve 2 adet halı saha.

- Bir spor salonu.

- Sölöz Mahallesi'nde bir basketbol sahası.

- Yeniköy Mahallesi'nde bir basketbol sahası.

- Fatih Mahallesi'nde bir basketbol sahası.

- Yenisölöz Mahallesi'nde bir halı saha.

- Muradiye Mahallesi'nde bir halı saha.

- Gülle Mahallesi'nde bir halı saha.

- Çeltikçi Mahallesi'ne bir halı saha.

- Keramet Mahallesi'ne bir halı saha.

- Narlıca Mahallesi'ne bir halı saha.

- Gedelek Mahallesi'ne bir halı saha.

- Gaziosmanpaşa İlkokulu halı sahasının zemin yenilenmesi.

- Göl Spor Tesisleri futbol sahasının suni çim kaplanması.

- Göl kıyısında bir halı saha.

- Göl kıyısında 3 korttan oluşan tenis kortu kompleksi.

Herkes İçin Erişilebilir Spor Hedeflendi

Spor tesisleri, Orhangazi halkının sporla iç içe bir yaşam sürdürmesine ve gençlerin aktif bir şekilde spor yapmasına olanak tanıyor. Belediye Başkanı Aydın'ın girişimleri, sporun herkes için erişilebilir olması gerektiği yönündeki inancını yansıtıyor ve toplumun her kesiminden insanın spor yapmasını teşvik ediyor.

Orhangazi Belediyesi'nin spor yatırımları, Kent halkının yaşam kalitesini artırmak ve genç nesillerin fiziksel aktivitelerini desteklemek amacıyla yapılıyor. Bu yatırımlar, aynı zamanda Şehirdeki spor kültürünün gelişimine de katkı sağlıyor. Başkan Aydın ve ekibi, spor tesislerinin sürdürülebilirliği ve vatandaşların spor yapma haklarının korunması için çalışmalarına devam edecek.