Menu

Orhangazi'de Bayram Coşkusu, Başkan Aydın'dan Yoğun Bayramlaşma Programı

Yazdır / Tarih: 2024-04-10

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde yoğun bir bayramlaşma programına imza attı. Sabahın erken saatlerinde başlayan maraton, Ak Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programı ile start aldı. Partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan aydın,

Günün devamında, Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Merinos AKM Teras katta organize edilen bayramlaşma programına iştirak etti. Başkan Aydın burada da il protokolü ve vatandaşlarla bayram sevincini paylaştı.

Bayramlaşma programının Orhangazi bölümü, meydan çay bahçesinde vatandaşlarla bayramlaşma sonrasında, emniyet, jandarma ve itfaiye teşkilatlarının ziyaretleriyle sürdü. Vatandaşlar, Görev başındaki güvenlik güçleri ve itfaiye personeliyle bayramlaşan Belediye Başkan Vekili Lütfü Bakırdan, Belediye Başkanı Aydın'ın selam ve bayram tebriklerini iletti. Ziyaretler sırasında, Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Başkan Vekili Lütfü Bakırdan'a, belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Bayramın birleştirici ruhunu her fırsatta vurgulayan Aydın, "Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, dostluk ve kardeşlik bağlarımızın güçlendiği özel günlerdir. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim" dedi.

Orhangazi'de bayramlaşma geleneğinin önemine değinen Başkan Vekili Bakırdan ise, "Bayramlar, toplumsal dayanışmanın ve paylaşmanın simgesidir. Bu anlamlı günde, görev başında olan güvenlik güçlerimiz ve itfaiye personelimizle bir araya gelmek, onların bayramını kutlamak bizim için büyük bir onurdur" ifadelerini kullandı.

Yoğun geçen program, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın halkla iç içe olma arzusunun ve bayramın coşkusunun en güzel örneklerinden biri olarak akıllarda yer aldı.

Diğer Haberler