Menu

ORHANGAZİ'DE CUMHUR İTTİFAKI SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ, SEVGİ SELİ HALİNE DÖNÜŞTÜ

Yazdır / Tarih: 2024-03-30

Orhangazi'de 31 Mart yerel seçimlerine sayılı saatler kala, Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşü büyük coşkuyla gerçekleştirildi. Binlerce Orhangazili, merkez seçim bürosu önünden başlayan ve kültür ve gençlik merkezi önünde sona eren yürüyüşe katıldı. Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Gece döneri benden, kahveler Alinur Aktaş Başkan'dan," diyerek katılımcılara döner, lokma, çiğ köfte ve kahve ikramında bulunarak sevgi yürüyüşünü daha da anlamlı hale getirdi. Sevgi yürüyüşüne, Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bekir Aydın'ın yanı sıra Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, belediye meclis üyeleri ve üye adayları, Cumhur İttifakı geçmiş dönem ve mevcut yöneticileri, Cumhur İttifakı Teşkilat Mensupları ve binlerce Orhangazili iştirak etti.

Aydın, yaptığı açıklamada, "Sevgi yürüyüşü sevgi seli haline geldi. Cumhur İttifakı gönül işidir, AK Parti sevda işidir, Orhangazi sevgi işidir. Bu sevginin yansıması olarak binlerce Cumhur İttifakı mensubuyla birlikte sevgi yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Sokaklara, caddelere sığmadık. Ardından, 'Gece döneri benden, kahveler Alinur Aktaş başkandan,' diyerek ikramlarla hemşehrilerimizle bir araya geldik. Gerçekten çok mutlu bir akşam geçirdik. Yoğun katılımları için bütün hemşehrilerime, bütün Gönültaşlarımıza, bütün Cumhur İttifakı mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Binlerce Orhangazili katıldı. Orhangazi'de Cumhur İttifakı, binlerce kişinin katılımıyla sevgi yürüyüşü düzenledi. Sevgi yürüyüşü, Cumhur İttifakı merkez seçim bürosu önünden başlayarak Kültür Merkezi'nde sona erdi. Ardından Kültür Merkezi bahçesinde gece döneri etkinliği yapıldı. Sevgi yürüyüşü ve gece döneri programı sırasında on binlerce destek ve sevgi karesinden oluşan fotoğraflar çektirilip, coşkulu etkinlik fotoğraf kareleri ile tarihe not düşüldü. Orhangazi halkı, birlik ve beraberlik içinde geçen bu güzel etkinliğin izlerini kalplerinde taşıyacaklarını ifade etti.

Diğer Haberler