Menu

Orhangazi‘de Cumhur İttifakından Muhteşem Seçim Bürosu Açılışı

Yazdır / Tarih: 2024-03-04

Orhangazi'de Cumhur İttifakı'nın AK Parti Merkez seçim bürosu muhteşem bir kalabalık eşliğinde açıldı. Açılışa, geçmiş dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın yanı sıra Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, geçmiş dönem milletvekilleri İsmail Aydın ve Zafer Işık, geçmiş dönem İlçe ve Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve üye adayları, parti teşkilatları, gençlik kolları, ülkü ocakları, siyasetçiler ve binlerce Orhangazili katıldı.

 

Cumhur İttifakı AK Parti Orhangazi Seçim Merkez Bürosu, Tozkoparan Caddesi No: 7'de bulunuyor. Binlerce Orhangazili'nin iştirak ettiği açılış, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Orhangazi'de Cumhur İttifakı'nın seçim çalışmalarına ivme kazandıracak. Açılışta geçmiş dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu yoğun kalabalığa seslendi.

Bu Meydan Aydın’a Desteğin İşareti

Mustafa Varank hitabında, "Bu meydan, bu kalabalık Belediye Başkanı Bekir Aydın’a ikinci dönem için verdiği desteğin ifadesidir. Allah'ın izniyle Orhangazi'de Bekir Aydın, Büyükşehir'de Alinur Aktaş sizlerin de desteğiyle önümüzdeki dönemde yeni projelerle, Bursa'yı ve Orhangazi'yi örnek şehirler haline getirecek projelerle hizmet etmeye devam edecekler... Cumhur İttifakı belediye başkanları öyle sabah başka akşam başka konuşan partilerin belediye başkanları gibi değiller. Bizim başkanlarımız gün, saat vererek projelerini açıklar ve o gün, o saat geldiğinde hizmete sunarlar... Bakın onlar daha kendi belediye başkanlarını dahi tanımıyorlar. Genel başkan, bedelli askerlik yapanlar bize oy vermesin, derken birçok belediye başkanının bedelli askerlik yaptığını bilmiyorlar. Bedelli askerlik bir kanuni haktır ve bundan bütün Türk vatandaşları yararlanabilir... Sizlerden Orhangazi'mizde Bekir Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyemizde Alinur Aktaş başkanlarımız için güçlü bir destek istiyorum," ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Olarak Hazırız

Belediye Başkanı Bekir Aydın ise yaptığı konuşmada, "Öncelikle bu güzel günde, bu heyecanlı ve coşkulu ortamda bizleri sizlerle buluşturan Rabbime hamd ediyor; Cumhur İttifakı Merkez Seçim Büromuzun açılışına katılımlarınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyor; hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum... Cumhur İttifakı'nın Orhangazi Belediye Başkan adayı olarak bir dönem daha şahsıma gösterilen teveccüh nedeniyle sizlerin huzurunuzda; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti Genel Merkezi'ne, milletvekillerimize, İl Başkanlığımıza, İlçe Başkanlığımıza; ayrıca devletimizin, demokrasimizin ve bağımsızlığımızın yanında birlikte saf tuttuğumuz; ayakları birer birer kırılarak çöken, birbirine giren, zemini çıkar hesaplarına dayanan masa başı ittifakları gibi olmayan; gerçekten devletimizin ve milletimizin bekası için kurulan ve bugünlere değin gelen Cumhur İttifakımızın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı, Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye, MHP Genel Merkezi'ne, MHP İl ve İlçe Başkanlıklarına; Cumhur İttifakımızın bir diğer güçlü ortağı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici'ye, BBP Genel Merkezi'ne, BBP İl ve İlçe Başkanlıklarına ve tabii ki geçtiğimiz dönem bizlere destekleri, duaları, çalışmaları ve emekleri ile bu kutlu göreve gelmemizde katkıları sonsuz olan siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun! ... Cumhur İttifakı belediye başkan ve meclis üyesi adayları olarak bizler hazırız. Bizler Cumhur İttifakı olarak çıktığımız bu yolda 31 Mart Gecesi zafere ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu vesile ile tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun“ dedi.

Cumhur İttifakı, Ak Parti merkez büro açılışında ittifak ilçe başkanları da vatandaşlara hitap etti. Orhangazi‘de Bekir Aydın’la Bursa’da Alinur Aktaş’la Devam Edeceğiz

Ak Parti Orhangazi ilçe başkanı Gökhan Ulusu, hitabında şunları söyledi:

"Cumhur İttifakı güçlü bir şekilde devam ediyor. Tıpkı bundan önce olduğu gibi ve bundan sonra olacağı gibi. Allah'ın izniyle sizlerin de destekleriyle Orhangazi’mizde Bekir Aydın Başkanımızla, Bursa'da Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'la yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Bu muhteşem kalabalık, bu heyecanlı kalabalık bunu zaten bizlere söylüyor. Bu müthiş katılımınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum."

Cumhur İttifakı Meydanlarda Kuruldu

MHP ilçe başkanı Halil Bozoğlu ise konuşmasında şunları vurguladı:

"Cumhur İttifakı çok güçlü bir oluşumdur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Sayın Doktor Bahçeli güçlü bir birliktelik sergiliyor. Bizler de aynı birlikteliği sürdürüyoruz. Cumhur İttifakı masa başında kurulmuş bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı, 15 Temmuz'da meydanlarda, sokaklarda bu vatanı, bu milleti korumak için kurulmuş bir ittifaktır. 31 Mart seçimlerinde Orhangazi’mizde Başkanımız Bekir Aydın'a, Bursa'mıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a destekleriniz tamdır."

Konuşmaların ardından seçim bürosu açılışı, vatandaşların yoğun tezahüratları eşliğinde önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank tarafından gerçekleştirildi.

Diğer Haberler