ORHANGAZİ’DE MİLLİ MÜCADELE’NİN BAŞLADIĞI FINDIKLI’DA ŞEHİTLER İÇİN KURAN-I KERİM VE DUALAR

Yazdır / Tarih: 2018-09-07

10 Eylül Orhangazi’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 96.Yıldönümü etkinlikleri başladı. 96 yıl önce Milli Mücadelenin başladığı Fındıklı mahallesinde Orhangazi Belediyesi tarafından Cuma namazı öncesinde Şehitler için Kuran-ı Kerim okutuldu, dualar edildi. Orhangazi Müftüsü Yusuf Tuna’nın okuduğu Kuran-ı Kerimin ardından dualar yapıldı. İlçe Müftüsünün kıldırdığı Cuma namazı sonrasında ise davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Programa Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, MHP ilçe başkanı Necati Güneş, STK’lar, Meslek örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cuma namazı sonrasında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve protokol üyeleri Fındıklı mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler.