Menu

Orhangazi'nin Belediye Başkanı, Çalışmalarına Devam Ediyor

Yazdır / Tarih: 2024-03-06

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın sürekli olarak çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Aydın En son, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Şehit Murat Solak Caddesi ve Arapzade Mahallesindeki sakinlerle buluştu. Burada, Cumhur İttifakı'nın Orhangazi için hizmet vermeye devam etme arzusunu dile getirdi ve 31 Mart'taki yerel seçimlerde tekrar destek talep etti.

Daha İyi Günler İçin Hep Birlikte

Açıklamasında Belediye Başkanı Aydın, "Şehrimizin her köşesindeki vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Şehit Murat Solak Caddesi ve Arapzade Mahallesi'nde, belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte vatandaşlarımızla buluştuk. Onlara planlarımızı anlattık ve desteklerini istedik." dedi ve ekledi: "Amacımız Orhangazi’yi daha yaşanabilir, modern ve daha konforlu bir şehir haline getirmek. Bunun için durmaksızın çalışıyoruz. Orhangazi'ye yaptığımız hizmetler göz önünde. Yeni dönemde de bu hizmetleri daha da artırarak sürdürmek istiyoruz. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizlere güveniyoruz ve sizlerin de bize güvenmesini istiyoruz. Hep birlikte Orhangazi'yi daha iyi günlere taşıyalım." şeklinde konuştu.

Başkan Bekir Aydın, vatandaşlarla bire bir ilgilenerek selamlaştı ve onların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Aydın, seçim kampanyasını önümüzdeki günlerde de devam ettirecek ve bu süreçte şehrin değerleriyle bir araya gelerek Orhangazi'nin geleceği için görüş alışverişinde bulunacak.

Diğer Haberler