Menu

Orhangazi’nin Genç Vecihi Hürkuş’ları Başkan Aydın’ı ziyaret etti

Yazdır / Tarih: 2023-01-24

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Havacılık ve Ahşap Atölyesi öğrencileri, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın‘ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyaret, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve atölye eğitmeni Bülent Aydın Başkanlığında yapıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Başkan Aydın bu çerçevede Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Havacılık ve Ahşap Atölyesi öğrencileri ile görüştü. Görüşme Havacılık ve Ahşap Atölyesi grubunun ziyareti üzerine gerçekleşti.

Orhangazi Belediyesi Ek Hizmet binasında faaliyet gösteren Havacılık ve Ahşap Atölyesi öğrencileri lazer kesim makinasının aktif hale getirilmesi ile üretime başladı. Öğrenciler kurdukları sanal şirket üzerinden satışlar yaparak girişimcilik faaliyetleri gerçekleştiriyor. Marka değeri, kurumsallaşma, üretim, pazarlama, finans, insan kaynakları gibi alanlarda bilgi sahibi olarak, bir şirketin kuruluşundan tavsiyesine kadar devam eden süreci bizzat yaşayarak öğrenen öğrenciler, ziyaret esnasında Belediye Başkanı Bekir Aydın’a sunduğu imkânlardan dolayı teşekkür ederek kendi ürettikleri hediyeyi sundu. Havacılık Atölyesi öğrencileri ziyarette havacılık alanında geçen yıl Hava Sporları Federasyonunun düzenlemiş olduğu salon modellerinde, 7 madalya alarak başarılı bir sezon geçirdiklerini söyleyerek,  bu yıl da daha başarılı olacaklarını dile getirdi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Orhangazi’mizin Vecihi Hürkuş’larını ağırlamaktan çok memnun oldum, diyerek sözlerine “ Bu Ülkenin gençleri havacılığın emekleme çağında olağan üstü çalışmalara imza atmış fakat gerekli desteği bulamadıklarından bütün çalışmalar maalesef boşa çıkmıştır. Ama bugün öyle olmayacak. Genç Vecihi Hürkuş’larımız, Nuri Demirağlarımız, Selçuk Bayraktarlarımız desteklenecek ve Ülkemizin semalarını çelik kuşlarla donatacaklar. Ayrıca öğrencilerimiz Bülent Aydın Hocamız Başkanlığında Ahşapcılık Atölyesi olarak bu yaşlarda girişimciliği bizzat yaşayarak öğreniyorlar.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasını “ Bülent Hocamıza ve genç kardeşlerime başarılı çalışmalarından ötürü takdirlerimi sünüyor, ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.“ ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler