Orhangazi'nin Genç Yetenekleri, Belediye Başkanı Aydın'ın İftarında Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2024-03-17

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, belediyenin çatısı altında folklor ve spor dallarında faaliyet gösteren genç yeteneklerle bir iftar yemeğinde buluştu. Nadır Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen özel etkinlik, gençlerin ve onların hocalarının başarılarının kutlandığı bir geceye dönüştü. Bereket buluşmasına eşi Kıymet Aydın’la birlikte katılan Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra folk ve sporcu gençler ve hocaları iştirak etti.

İftar Buluşması ve Teşekkürler

Başkan Aydın, iftar programının ardından gençleri tebrik ederek, onlara teşekkür belgesi takdim etti. "Bu akşam iftar buluşmamızı güzel çocuklarımız ve sevgili gençlerimiz ile birlikte gerçekleştirdik," diyen Aydın, Orhangazi Belediyesi'nin gençleri her alanda desteklemeye devam edeceğinin altını çizdi.

Spor ve Kültürde Başarı

Halk oyunları ve kick boks ekiplerinde yer alan gençler, gösterdikleri üstün performansla gecenin yıldızlarıydı. Başkan Bekir Aydın, "Derece elde eden gençlerimize ve kıymetli hocalarımıza teşekkür belgesi takdim ettik. Başarılı gençlerimizi tekrardan tebrik ediyorum," dedi.

Gençlerle Sürekli İletişim

Göreve geldiği günden bu yana gençlerle sürekli iletişim halinde olan Belediye Başkanı Aydın, gençlerin spor ve sanatla iç içe olmalarını teşvik ediyor. Başarılı gençlerle iftar programı da, gençlerle kurduğu sıcak ilişkinin bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Geleceğe Yatırım

Başkan Aydın, gençlere ve hocalarına sunduğu teşekkür belgeleriyle, onların başarılarını takdir etmenin yanı sıra, geleceğe yönelik motivasyonlarını arttırmayı hedefledi. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ayrıca gençlerin şehrin kültürel ve sportif değerlerine yaptıkları katkılara da dikkat çekti. Aydın'ın liderliğinde, gençlerin ve hocalarının emekleri, toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılanıyor.