Menu

Orhangazi'nin Resmi Kurumlarinin Idarecileri Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2014-05-17

 

         Orhangazi’nin resmi kurumlarinin idarecileri bir araya geldi. Belediye’nin ev sahipliginde yapilan yemege, Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Baskani Neset Çaglayan, Garnizon Komutani J.Kd.Yzb.Ahmet Uzun, Cumhuriyet Bassavcisi Fatih Karabacak, Müftü Nihat Aktas, Belediye Meclis üyeleri ile kamu kurum ve kuruluslarinin yöneticileri katildi.
 
 
‘Uyum içinde çalisacagiz’
Gecede konusan Baskan Neset Çaglayan, Belediye’nin kamu kurumlariyla uyum içerisinde çalisacagini ifade ederken, ‘Bundan sonraki süreçte kurumlar arasi diyalog ve uyumlu çalismalarin olmasi gerektigi gibi sürdürülebilmesi için yerel yönetim temsilcileri olarak bizler sürekli istisare eden, ortak akli hakim kilmaya çalisan bir anlayis içerisinde hareket edecegiz. Bu sehrin yönetimine hep beraber karar veriyor, gelecegine hep beraber sekil veriyoruz. Insallah sizlerin düsüncelerini önemseyen, hayata geçirmeye çalisan bir idare olacagiz. Elestirel manada da olsa sürekli bizlerle tespitlerinizi ve fikirlerinizi paylasirsaniz bundan da mutlu olacagiz’ dedi. 
 
 
‘Birlikte olmamizda fayda var’
Orhangazi’deki kurum idarecilerini bir araya getirdigi için Belediye Baskani Neset Çaglayan’a tesekkür eden Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, ‘Ilçedeki kurum ve kuruluslar olarak zaman zaman birlikte olmamizda fayda vardir. Baskanimizin ifade ettigi hususlari memnuniyetle karsiliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olmamiz gerekiyor. Bu anlamda karsilikli anlayis içerisinde olmamiz gerekiyor. Ümit ediyorum ki önümüzdeki süreç içerisinde Belediyemiz ile kamu kurum ve kuruluslarimiz birlikte basarili çalismalar yapacaklardir’ diye konustu.
 
 
Soma için dua edildi
Soma’da yasanan facianin hüznünün hakim oldugu gecede Ilçe Müftüsü Nihat Aktas, yasamini yitiren isçi sehitler için dua etti. Yemege katilanlar da isçi sehitlerin ruhlarina Fatiha okudu.
 
 

Diğer Haberler